Mobil Fan!

Ja nu har min mobil gått sönder...
Så vi har hätt in den på lagning med, lagningen kommer nog inte gå på garantin. Så har tänkt köppa en ny mobil. När jag har råd. Så mitt mål blir en HTC Incredible S Smartphone. Men då funderar jag på vilken färg det ska vara?
En röd eller svart?! ^^

RUBRIK

Ja har ingen anning vad jag ska skriva som rubrik just nu, så ja det blir en ganska tråkit än. Men jag vet att jag inte har bloggat på ett tag och nu tyker jag att jag ska ta tag idet och försöka göra minns två till tre inlägg på där. För efter den här vecka har vi nog inte så mycket prov och läxer som vi har och haft hittils. Så jag har bara inte haft nån årk till att lägga ner min energi på att blogga. För hoppningt viss så kan jag hålla det den här gången. Om det inte blir för mycket med livet och skola å ja ni vet ju själv hur det är ibland. Men nu ska jag sluta blogga för idag och istället öva lite mer på so:provet vi har imorgon.Harre!:)

" Här är en bild på pepparkakshuset jag gjorde. Inte så finnt men det står i alla fall upp;) "


I`LL BE OKAY

Är det det ni vill höra eller!?..
Men nu ska jag säga sanningen, NEJ jag är inte över han än. Jag älskar han fortfarande, å han kommer alltid vara en stor bit av mitt liv. Visst det är mitt fel och jag kommer få dras med det resten av mitt liv, jag vet det. Men snälla på minna mig om att jag gjorde värdens största miss tag! För det vet jag redan tussen gånger om.. Jag kan alltid säga att jag är över han, men det är inte sanningen.. "I will always love you"
Som han sa om man är skapta för varandra kommer man det bli ni två igen. Så nu får man bara hoppas på att vi var skapade för varandra.
Är det det ni vill höra eller!?..
Men nu ska jag säga sanningen, NEJ jag är inte över han än. Jag älskar han fortfarande, å han kommer alltid vara en stor bit av mitt liv. Visst det är mitt fel och jag kommer få dras med det resten av mitt liv, jag vet det. Men snälla på minna mig om att jag gjorde värdens största miss tag! För det vet jag redan tussen gånger om.. Jag kan alltid säga att jag är över han, men det är inte sanningen.. "I will always love you"
Som han sa om man är skapta för varandra kommer man det bli ni två igen. Så nu får man bara hoppas på att vi var skapade för varandra.

FRÅGE STUND

Tänckte ha en sån här sak, fråga om lite allt möjligt.

Snälla bli min

Ända från kl tolv till kl tre har jag bakat pepparkakshus, och jag säger så här. Det var nog det jobbigaste papparkakshuset jag någonstin ha gjort. Å nu ska jag jul pynta mitt rum också, så hinner inte blogga mer just nu i alla fall.

the twilight saga breaking dawn

1438838285_6_3svb_large
Har laddat ner denna film och har typ sett den två gånger nu,  och ja den är ganska bra!:)

SÖTA JAPP

Vill typ ha en sån där och bara gossa med!:]

1 månad kvar

Godjul-text_123157982_large
Nu är det bara en månad kvar tills jul afton!:D TAGGA!

en pussel bit

Ju mer dagarna går, desto mer glider ens själ ifrån,
men en dag kommer biten finnas där, den kommer bli en del av den man är.
En dag, kommer man hitta den biten som saknas i livet.

What are words

Sjukt söt å duktig!:]

Heartache

Ska fiksa mig nu sen blir det väl att mamma får sjusa in mig till stan, så ja ni få ha en under bar dag.
Kan komma upp ganska många Amanda Jenssen låtar. Men ska börja sjunga igen ju, och då tyckte evelina och jennifer att jag skulle passa att sjunga Amanda Jennssens låtar. Så nu ska jag lära mig en av hennes låtar och prova att sjunga den.

God Morgon

Ja nu sitter jag upp kl halv 9, fan jag är ju helt störd känner jag. Vem fan kliver upp halv 9 och orkar göra något.. Jaja måste hinna duscha och äta luncha innan jag far in till stan, och träffar emelie. Blir nog knapast så mycket bloggade senare idag, brukar oftast inte orkar blogga om jag är med någon.

happyland

Kom hem för drygt 40min sen, har varit ute med eve, jennifer och sen drog vi och såg på handboll ett tag och efter det vart det att vi också var med patrik, matte och nån kille i 7an. Har inte så mycket mer att säga från utom att vi var ute hela kvällen. Å nu ska jag sova, för imorgon ska jag till stan å vara med emelie. Så harre!

Den Inre Känslan

Nu ska jag käka, sen ska jag ringa eve/jennifer och kolla vart dom är. Sen blir det nog att fara ditt och vara med dom. Ja det finns inte så mcyket mer att berätta egentligen, i alla fal nu. Finns kanske mer att berätta på kvällens slut. Harre bra!

close my eyes

Har just röjt upp lite från mitt golv och satt igång tvätt maskinen, så nu ska jag bara äta ett äpple å ett päron sen blir det att ta en snabb dusch och sen gå och lägga sig så man årkar någonting imorgon. Så ni få ha en fort satt fin kväll!
en dålig bild från webcamen ..

Mitt hår

Är sjukt less på mitt hår nu, har värdens fulaste uttväkst och vill att mitt hår ska vara längre och vill ha det lockit och osv.. Blir sjukt less på mitt hår, ska färga min uttväkst nästa månad så det är löst i alla fall, ska fråga min mamma om vi kan boka en klipp tid åt mig vill piffa upp mitt hår känner jag.

Ja ni ser ju, det ser förjävligt ut..


Ta Vara På Den Du Alltid Håller Dig Kär

Kom nyss hem från skolan, pappa kom och hämtade mig. För mamma tycker att det inte är bra att jag går ute och andas kall luft osv.. Jaja det var en vanlig Torsdag på skolan samma läxoner allså lika tråkiga, skulle redovisa svenskan idag. Men kan ju säga så här började hosta jätte mycket och min rösta vart skit konstig. Så jag fick lov att sluta och ska göra det imorgon istället.. Vill bara bli av med det, hatar värkliga att redovisa, saker för klassen är sjukt pinsamt. För jag glömmer alltid bort vad jag ska säga och osv.. Så vill bara ha det över stökat så jag sliper börja oroa mig. Men vad finns det mer att berätta egentligen?.. Jo imorgon ska jag vara med Eve och Jennifer så det blir najs som fan. Å på lördag blir det att fara in till stan och vara med emelie och sen också träffa en lite kompis till mig som kommer hit till Umeå på lördagen. Så ja det är typ det jag ska göra i helgen. Ja från utom att städa mitt rum och städa min garderob också.  Men vad ska ni göra i helgen?! :) Kommentera gäran och berätta.

 

Den här personen ska jag träffa, ni kan ju försöka gissa vem det är.


LOVE NEVRE FAILS


mmyfuckinglife.blogspot.com/

Är lite trött på blogg.se, så byter till blogspot.com ett tag nu i alla fall.
Så harre;)

-_-

Ser denna just nu!

varför titta tillbaka, när det inte finns nåt att gå tillbaka till

Mår skit just idag, har typ ingen röst kvar längre. Så jag kan knappt prata och så är det farsdag och då ska hela famlijen komma hit och jag känner bara nä fy fan. Jag orkar inte sitta och försöka vara social, hostar som en galning och känns som att jag ska spy för att jag hostar för mycket. så allt är ju så underbara, fast nä.. Å imorgon är det skola igen och då kommmer det inte blir nå bättre häller, för jag kommer inte kunna prata lika mer svenska redovisningen  kommer gå åt helvete. Så ja den här dagen vill jag bara läga mig bak mig och få gå och sova och vakna upp till en kanske lite bättre dag!?.. Men det får man ju okså se om det blir nån bättre dag imorgon, bara om min röst kan komma tbx snart så jag kan prata som en vanlig mäniska igen. Det måste bli bättre imorgon!..
sa saningen, men skit i dom orden. För det kommer ändå aldrig hända..

HMMMM

Nu blir det bara att ta på sig nån varm och härtlig tjokis tröja och sen sätta upp hårt och fara till eve. Så blir fe se om jag bloggar mer ikväll elr inte!:)

Sexy And I Know It

SEXY AND I KNOE IT!
FAST NJA..

Nu ska jag dra och gå och lägga mig så jag kanske orkar något imorgon. Är fort farande sjukt sliten i koppen sen jag hadde febber.. Så ha en toppen kväll!:)

TRÅKIT!!!

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? -  Japp
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? -
hur många har du varit kär i? - kär i, många. rikitgt älskat? bara en.
är du kär just nu? -  lite så kär ja.

- Tio frågor om dig själv
namn? - Hanna Sandström
när fyller du år? - 12 december
några piercingar?  nepp
vad har du på dig just nu? - linne tajts och en tjoktröja
vilken årstid är bäst? - Sommar!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - en frukost i London
vad tycker du mest om hos dig själv? - mitt hår:)
vad är du bra på? - slösa pengar..
vem älskar du mest på denna jorden - familj, vänner osv.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Olika

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Emelie å Moa
vem är den roligaste av dina vänner? - Moa å Emelie
vem är snyggast av dina vänner? - vet inte, många är snygga;)
vem är mest partyprisse? - Moa
vem är den du helst har filmkväll med? - Min älsklingar
vem av dina vänner är mest "evil"? - HAHA..

10 frågor om idag
vad har du gjort? - skolan
vad ska du göra nu? - sova!
har du gjort något dåligt idag? - NEJ
vad har du ätit idag? - vet inte :S
har du duschat idag? - antagligen
är du trött nu? - ja
vad händer i morgon ? - vet inte..
går du i skolan? - ja, tyvärr
har du varit i skolan idag? - ja..

- ANNAT
Hur mår du just nu? - så där
Har du piercat dig? - NEJ
Är du hungrig nu? - japp
Vad är klockan nu just nu? - 20:07
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Youtube

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - dani
Vem ringde du senast?  - mamma
Vem sms:a till dig senast? - axel
Vem sms:a du till senast? - axel

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - JAPP!:)
Vilket är ditt favoritband/artist? - olika
Vad gillar du för musik? - rapp, hip pop osv..


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Ja!
Har du fler än 3 jeans? - Ja!
Har du fler än 5 tröjor? - JOPP!

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? -  Nej
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du kajal? - japp
Använder du hårspray? - jopp
Använder du volymspray? - nope
Andänder du mousse? - nepp
Använder du deodorant? - JAA
Använder du skinspray? - haha va?
Använder du parfym? - yes
Använder du läppglans/läppstift? - nja
Använder du brunkräm? - NEJ
Använder du rouge? - ibland
Uppsatt hår eller hängande? - utsläppt
plttar/lockar du håret varje dag? - JA
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha va nej

KÄRLEK
Är du kär just nu? - kanske det
Har du kysst någon idag? - nepp
Har du ett förhållande? - nepp
Är du romantisk? - hahah vet inte:]
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - usch nej
Vem sov du senast bredvid? - theo
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - deru
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med?- nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vej ej
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - NEJ
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - NEJ
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Orkar inte, blir för mycket att skiva. Är lite lat just nu :]


Torsdag

Jaja just nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska säga när jag ska prata om min bok som jag har läst. Ska redovisa imorgon så ja vi få se hur det går, kommer inte gå så bra känner jag. Men jag hatar värkligen att redovisa saker för klassen, det är en annan ska om man ska bara berätta något för klassen. Tycker bara helt och hållet att det är sjukt jobbit att redovisa saker.. Så är inte tagga alls, men nu måste jag åter gå till det så jag kanske blir klar.

17 timmar

Helt totalt idag har jag sovit i 17timmar eller till och mer än det, tog tempratur för bara ett tag sen nu och då har jag gått ner från 38 C till 36:7 C så imorgon blir det skolan i alla fall. Så det blir typ chill elr nja,  fast det är i alla fall skönt att inte ha lika ont i halsen å huvudet och osv. Så nu ska jag bara ta en varm dusch och leta fram lite kläder jag ska ha imorgon. Ni får ha en toppen kväll i alla fall.
389054_299211226764214_293154100703260_1142196_1636278459_n_large

-

Skulle berätta om min dag men då är det ju det att jag inte minns typ något från idag, för att jag har mått så dåligt idag. Har/haft jätte ont i huvudet, halsen och magen och har bara mått skit hela dagen. Men har ändå kämpat igenom dagen tills näst sissta läxonen, för då kännde jag värkligen att jag inte skulle klara av att vara kvar. Fast så har det varit hela dagen men jaja. Så nu ska jag drika något varmt och sen bara sova! Så jag kanske kan gå till skolan imorgon, om jag har tur.
Tumblr_lt3evkiaqc1qc4obho1_500_large
We♥it

Tiderna med dig

Nu blir det bara att dricka något varmt och sen gå och lägga sig, för så mycket mer orkar jag inte idag.
Så ni får ha en fortsatt kväll!:) Mina sista ord för idag, God Natt Sötnosar :love:



Hur bra får man vara egentligen

Allså just nu känner jag min rikting duktig allså, imorgon har vi bad på Idrotten och det känns inte nå taggande alls allså. Men nu har jag fått väldigt ont i halsen, känns ju skit bra allså fast naja. Tänker i alla fall vara med på irdotten så jag blir klar med att bada så jag sliper göra det någon annan gång. USCH till att bada på idrotten! :s Men toppen på allt så måste jag plugga till om provet i no:n och städa mitt rum okså ikväll. Å just nu känner jag bara USCH till allt som man måste göra från utom att andas och ligga i sängen och bara titta på min dator ruta. Känner mig fett slö efter försja skoldagen efter Höst lovet. Jaja men det får man faktist vara tycker jag, i alla fall :blush: Men tänker göra dom sakerna i alla fall och sen en skön dusch och sen bara gå och lägga sig och hoppas att jag har fått mindre ont i halsen imorgon.
Min outfit idag:love:

Förändring

Tittade igenom bilder från klass resan år 2010 och känns som jag har förändrats ganska mycket!? :s
2010
2011

Sjunga nja!?

Har funderat ganska länge nu, på att göra en video när jag sjunge. Så jag äntligen kan få slut på att folk säger att jag är bra på att sjunga. Men jag vet redan att jag inte är bra på att sjunga så ja är ganska less på att höra folk säga det. Visst jag gillar att sjunga men bara för det behöver det inte betyda att jag är bra på det. Så funderar på att göra en videp när jag sjunger så ni får höra själv och äntligen se att jag inte är nå bra. Men har inte riktigt bestämt mig än, men vi få se i såna fall. Men jag vet och höra att jag inte är bra på att sjuga, så jag fattar att vissa säger att jag är bra på att sjunga för att vara snäll men snälla bara säg saningen egentligen. Men liksom bara för jag inte är bra behöver det inte betyda att jag täncker sluta med det, för jag gillar att sjunga. Å den här gånge tänker jag inte sluta tack vare någon annan. Den här gången täncker jag sjunga tills jag inte vill sjunga längre.

Dålig uppdatering

har inte bloggat så mycket dom senaste dagarna, om jag ska vara ärlig så minns jag inte änns vad jag har gjort så. Ja kan inte fatta varför jag inte har upp daterat för jag kan ju knapast ha gjort så mycket specielt om man inte minns. Frö annars hade jag ju kommit ihåg vad jag har gjort.
Men här kommer lite samanfatning vad som har hänt under höst lovet!;)
Jag eller emelie har tagit tre hål till i mian öron, jag har varti med emelie, shoppat, haft kul, filmkväll, chillat, tjejkväll med eve clara å jessica och så osv. Låte inte som så mycket men har varit jävligt mycket i värkligeheten!

en gammal bild på mig på valborg i svart hår" 2010"
HAHA känns som skit länge sen typ :P


VILL HA !

VILL HA!:D

Bilder från idag

Min söta Mamma :)
Bild från bion idag!:P
Hur söt mammi har man egentligen!?:)<3


FÖRE !! :D

EFTER!


:D:D

Skillex

SÅ SJUKT braa låt/ video!!! :D


Tjululu :D

Tjabba tjena hallå alla bloggläsare :D Idag har jag och min underbara son Hanna vart och sett på Smurfarna på bio, den var ASUUUUUUUM!!! Sen va vi ba å chilla runt på stan och köpte hårfärg åt mej, Moa :]] Så nu kommer mamma och alla få typ en chock för att ja kommer gå runt i brunt hår xD Gaaaah :O Undra hur detta kommer sluta :question: Får hoppas att allt slutar bra nu bara pusshej leverpastej! XD

SMURFARAN

Ska fra in till stan idag och täffa Moa och se på SMURFARNA :D så det blir typ min dag. Så ha en bra dag.

R.I.P

Nu blir det bara närmare jul för var dag som går, dom flästa täncker jul som att sammlas med familjen och få paket och sånt. Men jag täncker inte bara på det längre, för mig är det okså att tända ett ljus på en grav plats och sörja döden på min Morfra. För min morfar dog på en jul afton för några år sen. Så det är inte bara lycka på jul afton okscå lite sörj för alla som har dött.
R.I.P


I want to make you feel beautiful













I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved




















I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved


the notebook

∞
Nu ska jag gå ner och fiksa lite gott att äta sen ska jag he på The notebook, och bara sitta och gotta över den filmen och godsakerna. Så kommer min kväll bli, men imorgon fi vi se om jag dra i väg någon stans och gör någontligen roligt;) Så ha en under bar kväll.♥

That We Loved

WEHEARTIT

Vill känna den känsla igen, vill inte känna hat och olycka längre. Vill ha kännslan som om man svävar på måla direkt man hör dens namn och inte vilja gå och stänga in sig på sitt rum och dö om man hör den namn. Vill ha någon som kramar om mig och säger att den älskar mig. Den kännsla vill jag ha igen. Vill inte känna hat längre, vill ha en varm känsla nu igen och vill bara sväva på rosa måln igen. Det önskar jag mig nu.


HM

Nu har jag och mamma varti på ica maxi och då pasade jag på att gå in på hm och köppa lite saker.
och då vart det en eyeliner och en Parfym som luktar jätte gött;)Men nu ska jag platta mitt hår och sen sms med lite folk och kolla vad dom gör.Så hare bra!:)

RSS 2.0