hemma och sover

Idag från första början kände jag att den här dagen skulle gå åt helvete, men när jag hade tgit på mig varma och sköna kläder drog jag till skolan. Men det vart bara att jag vart kvar där tills kl 11 för då kände jag att jag inte orkade vara kvar, var skit trött och hade ont i huvudet. Så när jag kom hem så gick jag bar upp och la mig pladask på sängen, sen kom mamma hem och undrade om jag hade feber som det visade sig att jag hade. Men bara lite gran trotts allt, som tur var. Jag brukar alltid få typ 40 graders feber när jag är sjuk men nu var det rätt så okej. Har fort farande ont i huvudet och är jätte trött, men få se om jag är frisk imorgon. Får hålla tumarna för det, orkar inte vara hemma en dag till vill liksom vara friska till på fredag, för då blir det liksom stan med johan, sosso och emelie :D Så det är bara att sova mycket för mig ikväll och ta Iprem och drika mycket vatten och hålla tumarna. Att jag kan gå till skolan imorgon. Å ett tips pussa inte så barn på munen om dom är förkylda, för då finns det en riska att du okså blir smitade^^. Men nu ska jag fort sätta att sms med min älskling inan han ska iväg och jobba ;)
Så ha en under bar kväll alla sammas, ps ska göra ett kort inlägg om vad som har hänt under den tiden jag inte har bloggat under veckan och så.

29 Augusti 11 | Klockan 19:36

Ha hittat en jätte snygg tröja, tycker jag i alla fall. :-D

Tycker att det en skit najs!

299 kr tror att jag ska köppa den :]


29 Augusti 11 | Klockan 16:33

Ha inte bloggat så mycket alls sen jag började blogga på den här bloggen. Men det är förstås jag har inte haft som mycket inträse på något konstigt viss.  Jaja men nu har jag typ fått värsta blogg suget. Så nu ska jag försöka hålla min blogg igång i alla fall. Ska i alla fall skriva ett inlägg varjae dag i alla fall, hade jag tänkt ;-) Men vi får ju se hur det gå med det i alla fall, men ska försöka göra det okså. Men nu ska jag se på batman, hehe den lilla filmnörden jag är :]

batman1-large (1)


27 Augusti 11 | Klockan 20:28

Jag vet att jag typ inte har bloggat, på typ hela vecan. Men den här vecan dra åt helvete, allt möjligt har hänt. Typ allt som man inte vill ska hända har hänt. Så har bara inte haft någon lust eller ork. till det hela!

hbfjosa


23 Augusti 11 | Klockan 21:35

Ja nu har jag funderat på att köppa en ny mobil ett bra tag och jag tror att jag ska göra det okså, men den här gången blir det ingen samsung istället, en sony ericsson.

sony_hazel_black_1

 

SONY ERICSSON J20I HAZEL

Hade typ tänckt att köppa den här i såna fall, en vanlig mobil. Allså inte typ en htc som alla typ har, jag vill bara ha en vanlig.  Men ska fundera på det hela lite till inan jag bestämmer mig helt och hållet.

 


22 Augusti 11 | Klockan 17:35

Har typ nyss ätit om ett tag far rune bort till stockholm i typ en vecka så det blir bara jag och inger den här veckan hemma typ, men mäst mig själv hemma :-D Så det blir riktigt skönt om man ska säga så. Det var typ hissen i dag och dissen är att jag har gjort något med nacken så jag ha skit ont där XD Så man får bara hoppas på det bästa att träningen okså går bra! :-S

tumblr_lhdhnioqOc1qb38x9o1_500_large (2)


22 Augusti 11 | Klockan 12:26

Just nu har jag hål och sitter hemma och äter lunch, sen ska jag dra till baka till skolan för att ha HK sen slutar jag så det blir typ bara chilll ! :-D

 


21 Augusti 11 | Klockan 21:11

Sissta dagen av sommar lovet nu, det känns förjävligt. :-( Jaja om man har roligt går tiden fort ju. Blir typ en tdig kväll ikväll för att orka gå upp imorogn bitty. Men nu ska jag fort sätta att se på¨fast and furious.

tumblr_lpm4wzKIUP1qakegvo1_500_large


20 Augusti 11 | Klockan 22:03

Fan vad jag är less på ”dom” säger en massa skit men menar inget av det. Ni säger att jag är värd mycket, men varför säga så å göra så. Lova mig det och få upp hopet igen. Men ni menar fan ingentin av det ni säger åt mig. Ni tor jag är dum i hela huvudet, men fan ni antyder det jela jävla tiden. Men ni kan fan inte säga det. Å det river upp mig ännu mer… Man ska väl ändå kunna lite på ”dom” dom ska ju ändå var en av det närmaste man har, men jag kan inte tänkae mig som en i famijen längre. Så varför fort sätta att hoppas att någon gång att allt kommer blir som jag altid ha velat ha det…

 


18 Augusti 11 | Klockan 12:33

Ja nu är det bara tre dagar kvar av sommar lovet. Ja om jag ska berätta hur det känns så käns det förjävligt. Men visst man har längtat till sina kompisar på skolan okså så, men läxonerna och läxerna/proven. Känns ju som om det kunde har varit i helvetet eller nånting sånt. ^^ Men det är i alla fall inte en najs känsla, att börja om i skolan igen.  Så ja det suger ju.


17 Augusti 11 | Klockan 22:35

Nu är jag äntligen hemma igen, det var kul att träna igen. Men jag fick jätte ont i huvudet ett tag på träningen. Å så gick det inte så bra heller ibland ^^ Men ja har ju inte tränat på drygt en vecka så vad kan man klaga på igentligen ?! ^^  Men nu ska jag sluta skriva och börja äta min mage propfyll mage. Så ha en trevlig kväll, för det täncker jag i alla fall ha.

johna 004

Min sötnos! :-*


17 Augusti 11 | Klockan 18:37

Om 25min ska mamma sjusa mig till träningen i tefteå. Den börjar kl 19:30 och slutar 20:30 tror jag ^^ Så det går inte få tag på mig då. Men när jag kommer hem från träningen ska jag bara ducha och kanske ätta någonting och så kanske blogga lite. Men ikväll hade jag tänkt att det ska bli en tidig kväll, är ju lite förkyld och måste ha lite krafter imorgon omjag okså ska vara med fanny. Ja så nu ska jag bra drika upp min drink yogurt och sen ta en iprem så jag inte ska få ont i huvudet igen. Så nu måste jag dra om jag ska hinna göra det inan vi ska fara och lite till ;-)

johna 006

( foto taget av johan )


17 Augusti 11 | Klockan 12:37

Nu snart ska jag vara  med johan min älskling. ;-) Det ska bli najs i alla fall. Ja har inte så mycket mer att säga än det och ha en bra dag i alla fall. Men ikväll ska jag äntligen på träning! :-D

bilder 009


16 Augusti 11 | Klockan 20:13

Jävel vad glad jag är! Jag och pappa var nyss och köppte en systemkamra. Hehe ! ;-) Fan vad mycket bilder jag ska ta imorgon! :-D

hehe systemkamran 002

allså det vart en Canon Eos 550D.

Å lite bilder jag bara nu har tagit med den.

hehe systemkamran 009


15 Augusti 11 | Klockan 19:44

Ha städat mitt rum nu entligen, tog typ en timma minst. DRYGT ! :-S som fan allså, men ändå värt det. Börjar okså bli förkyld, vart smitad av johan, tack älskling.. Så nu sitter jag å ser på andra avenyn och går upp och ner för traperna, för att tvätta kläderna okså. Ha fan en jävla stor hör nere i tvättstugan…

åååååååååååå


15 Augusti 11 | Klockan 15:56

I love you baby , your my angel from the love sky ,
I´ll always love you , and your always gonna be mine


15 Augusti 11 | Klockan 15:56

I love you baby , your my angel from the love sky ,
I´ll always love you , and your always gonna be mine


15 Augusti 11 | Klockan 10:44

Någon som är vaken nu, eller är det bara jag som är konstig?!^^ Jaja här är….

mmmmmeee 013


15 Augusti 11 | Klockan 00:15

Imorgon är det träning igen, men jag ska hopa över den. Ha fort farade ont i fotten ! :-( Så blir nog att kanske gå och titta på johans match imorgon å kanske vara med moa på dagen !? :-) Jaja nu ska jag fort sätta attse på andra avenyn. Ni få han en toppen kväll i alla fal.

 


14 Augusti 11 | Klockan 19:40

Nu har jag och eve varti på nolia från kl 9:20 och var där ända tills 6 tiden, sen for vi förbi *# för eves pappa skulle lämna av lite saker där. Sen For vi hem. Jag ha hittade faktis lite saker från utom mat och godis där på nolia. Jag köppe en töja och ett kort.

NOLIA 007

Det är kinesiska och betyder ” kärlek”

NOLIA 008

Å tröjan eller rättare sakt T-Shirt ;-) Jag tyckte att den var jävligt snygg i alla fall. Vad tycker ni ??!  :-)


14 Augusti 11 | Klockan 05:45

Ja nu ska jag sminka mig och sen ätta en god frukost, så jag ska orka hela dagen. På Nolia med eve. Om ni ska ditt idag sms mig då!;-)

outfit 001

Men ha en trevlig dag, bloggar mer när jag kommmer hem.

 


13 Augusti 11 | Klockan 23:46

gammla bilder 010

 

Mitt namn är Hanna Maria Sandström,och jag är född 1997 allså gör det mig till fjorton, men jag fyller år den 12 december så jag är 13 men fyller 14år.Å  jag bor i västerbotten i en lite ” by” som ligger en bitt utan för Umeå. Det händer typ ingenting i den byn… Så det är fotast tråkit om man inte gör det till roligt !;-)

 

Jag blir lätt arg och gring när jag är trött eller hungrig, Jag har ganska dåligt temprament. Jag börjar inte bara grina för att jag är lesen, jag kan börja grina åt vad som helst. Även om jag inte vet varför i bland. Till och med när jag ärr arg börjar jag grina… som kan vara jävligt ofta!..   Jag gillar fotboll och att vara med mina vänner, och mycket mer. Mina favorit färger är rosa, lilla, turkås, blå och grön. Så är ändå lite färg glad av mig. Jag älskar att lyssa på musik! Det är en stor del av mig, men jag hatar att spela musik ” allså spela nåt instrument.

 

Jag är inte så lång, är bara 152 eller 153. Men det är jag nöjd över i alla fall.  Men kommer nog inte växa nå mycket till.

 

Jag är igentligen från sydkore, vart adopterad. Bara när jag var 4 och en halv månad. Sen dess har jag bott här i sverige, med min familj. Vet ganska mycket om min riktiga mamma, så när jag är beräd och får fara till sydkorea, har jag tänkt leta rätt på henne. För om jag inte gör det nån gång i livet så kommer jag ha ett stort hål, i mitt hjärta som att någontin alltid kommer att saknas.  Å jag är solt över att vara sydkorean, så säg vad fan ni vill. Men det är vad jag är, så stå ut med det eller dra åt helvete. För er orkar jag inte i såna fall.

 

Jag blir lätt nervös när jag ska berätta om en uppgift vi har fått för hela klassen, och att stå där frame och alla glor på en. Då känns det bara som om alla vill att man ska miss lyckas med uppgiften. Så det hatar jag värkligen!…

 

Jag har diabetes, och svårt för att läsa och skriva. ” minsa inte vad det heter nu igen ^^ ”

 

Jag är ganske flum av mig när jag är tött eller bara som jag är normal, Jag bara är en sån person. Å det gillar jag helt och enkelt, jag skriker väldigt mycket, utan att tänka på det. Så alla bruka seja men tyst hanna. Men jag kan inte rå för att jag är den jag är allså.

 

Jag tycket igentligen inte om min kropp någon stans från utom ögonen, alls¨¨ forem på ögonen allså att jag har såna ögon man bruka ha om man är från sydkorea eller japan å så ja men ni förstår säkert. Men jag försöker vara nöjd med den krop jag har, för liksom den här kropen jag har är liksom mig. Å jag vill inte ändra mig för någon annan liksom på in sida så varför ändra på utsida liksom. !? ^^

 

Å om ni bara läser den här bloggen för att komentera massa skit, så kan ni lägga av att läsa den här blogen på en gång!. För jag tänker fan inte ta åt mig ett skit från nån jävel, som inte vågar säga det mitt anskite.

2964902241_1_19_9fj24y1t_large

För i såna fall Fuck Off ..

 

Det var typ allt.

musik


13 Augusti 11 | Klockan 23:03

Det här är ass drykt, jag ha försökt att somna nu i minst två timmar. Men då är det ju det att jag inte är trött längre ^^ Så det är ju skit bra ju, om jag ska upp om sex timmar från och med nu. Fan vad man är duktig, känner jag. Jaja jag får väl vara ass trött imorgon då, skit samma då! ;-) Tänkte att jag kunde göra det där inlägget om mig nu isället  för nån gång. jag har tråkit eller trött. Fast jag gör det på inlägget efter det här. Så det inte blir så rörit…

 


13 Augusti 11 | Klockan 21:23

Sitter och driker coca cola light, medans jag ser på Andra avenyn på datorn. Ha pratat lite med eve och så blev det så att jag ska eller måst kliva upp kl halv åtta för kl nio ska jag och eve följa med eves pappa till nolia. Så bet ska bli najs!;-) Å ha ju inte träffat eve på skit länge okså, så det blir najs gånger två allså. Men nu måste jag gå och lägga mig blir en lång dag imorgon.

valborg-11-312_146164362

Hehe en gammal bild från valborg på eve ! :-)


13 Augusti 11 | Klockan 19:54

I LOVE JOHAN SPETT

” Ps, skriv ditt namn. Å jag kommer inte svara på för privata frågor. ”

 


Ny blogg

Har en ny blogg nu, i alla fall frågestunden kommer fortfarande gälla!^^
http://hanniii.myshowroom.se/

sommar lov i mitt hjärta

Är det bara jag som Älskar sommar lov, å just det där med att jag älskar så ska jag inte vara med min imorgon älskling :( Det suger ju, men har ingen sjus fören på kvällen. Ja och ha är bissi då, så det SÖG ju...
Men till backa till sommar lov, Så är det ju snart slut, Som suger ännu mer! ^^
Längtar till vissa personer, och andra känner jag kan dra ått helvete.
Men men nu ska jag inte babbla för mycket om vilka ska dra och vilka som ska stana.
Men nu tycker jag att alla bara ska njuta av det lilla sommar lovet som är kvar! ♥


Fuck Off

Mitt liv är ett ända jävla helvete.
Just nu, vet inte ett skit. Känns som om att jag inte har nåt kvar längre.
Jag har ett ända jävla hål i mitt hjärt, och jag vet vad som fatas i mitt liv, men ändå är det ett hevete.

Frågor & Svar

" ps, skriv ditt namn"

Andra Avenyn

just nu sitter jag och tittar på andra avenyn, så nu ska jag bara fort sätta att se på det.
Å imorgon blir det att vara med johan, min lilla älskling ♥


dum elr dumare

Allså har jag bara otur eller är det något fel på mig allså?! ^^
Ha fan börjat undra, jag ha alltid så jävla outur att göra illa mig på nått konstigt sätt..
För jag vet allvaligt inte längre. Men ja ja det kanske bara är mig, eller ba att jag, e vad fan det är ju mig.
Men ja nu ska jag se på min älskade 8 mile i alla fall.
Men ni får ha det skit bra i alla fall! ;)
Få blogga mer sen.
" hihi, var bara tvungen. Den ser ju bara så söt ut liksom"


8 Mile

Håller på att ladda ner den här filmen nu, ha hört att den ska vara bra. Nu få man ba hoppas det okså ;)
"8 Mile" utspelar sig i Detroit 1995 och skildrar en vecka i några ungdomars liv som kämpar för att hitta en väg ut ur slummen. För sådana som Jimmy "Rabbit" Smith Jr (EMINEM) och hans vänner är hip-hopen det enda som gäller. Rabbit vet att hans rap-talang är hans enda chans att komma bort från ghettot. För att lyckas måste han sätta ord på sin vrede och klara sitt livs utmaning.


He Is We

Snart ska vi far till johanna och firat att hon har konfamera sig! ;)
Så grattis johanna.
Å här är en låt som jag har börjat älska tack vare emily,

gästbloggare:emily<3

hej!!


hahaha jag ska få ett nytt piercing smycke!!!
hehe aja nu ska jag sluta vara så paranoid hehe men aja....
japp fin blogg du har hanna nu vill jag blogga på min egen blogg byeeeeeeeee :*<3333

Love

Hello!







Just nu sitter jag och emily i min säng och ha just sätt, Jennifer`s body.
Den var jävligt bra! ;) Filmen får lätt en
3,5 får filmen av mig och emily.

Jennifer's Body



Töntiga, blyga pluggisen Needy och den coola, självupptagna cheerleadern Jennifer är bästa kompisar fast de inte har så mycket gemensamt. De får ännu mindre att dela när Jennifer helt plötsligt får smak på människoblod efter en fruktansvärd brand på den lokala baren. Medan Needys manliga klasskamrater brutalt mördas en efter en, måste hon snabbt försöka hitta sanningen bakom sin väninnas blodtörst innan den drabbar hennes egen pojkvän Chip!






Trust

Den här filmer står på tur för att se av mig och emily !;)
Will och Lynn Cameron har alltid känt sig säkra i sitt hem. När deras 14-åriga dotter Annie träffar en ny vän på internet, den 16-åriga Charlie, tänkte inte Will och Lynn något speciellt. Men när Annie och Charlie bestämmer sig för att träffas, kommer de kommande 24 timmarna att förändra hela deras familj. Charlie är egentligen en 40 år seriepedofil och när Annies våldtäkt uppdagas blir Will besatt av att hitta den som gjort det. Samtidigt lämnas Lynn ensam att försöka hålla ihop familjen.

från hjärtat

Nu sitter jag och emily i mitt rum och bara diggar med till musiken, mamma å pappa har farit tillbaka till nolia. så det e lite ff just nu. Förhopppnings viss kommer dom hem med en

Systemkamera! <3

där i från. Isåna fall ska och och emily ta lite kort med den ! ;)
Min dröm kamra<333

PEACE OUT

Imorgon blir det Nolia, med mamma å kanske emily om hon svara på sms snart.
Å efter det ska emily med hem och sova över här! :D
Det kommer bli fett najs i alla fall.
Men nu ska jag krypa ihop och försöka sova lite.
( mycket fin bild XD)
* HOST*





Men i alla fall!;)
Me ♥ Festis ! ;*;*;* <3333

röda byxer

Nu ska jag bara plocka bort stykmaskinen, sen ska vi fara och ätta på en resturang se vi få höras!:D

klipp & klar

Idag var jag ju hos frisan och vart klippt, allså mitt hår!;)
Det var ju skit bra för mina toppar var skit nötta. Så bort med det gammla och ditt med det finare håret.
Men vi for och köppte lite saker så jag skulle kunna göra det här! ;)

kaniner

Haha, nu har jag fått en ide.Kanske jag ska färga mina kaniner;)
Efter jag har sett den här bilden.
Å i morgon ska jag klippa mitt hår i alla fall. Men måste typ upp halv 9 då okså för, vi ska var där kl11...
Men ha en trevlig kväll i alla fall ! <3

frysa tiden

Varför finns det inte en maskin som kan frysa tiden?! :(
För i såna fall skulle jag ha gjort det idag när jag var med min älskling.♥
Så skulle jag kunna vara med han för alltid. Men det går ju inte så, det är ju skit dåligt...
Saknar min älsking!:(





jag lever mitt liv nu

Håller på att göra om bloggen just nu, så det är typ därför. Det ser ut som det gör ;)

"Beat Of My Heart"

"Beat Of My Heart"

To the beat of my
To the beat of my
To the beat of my heart

I'm thinking about,
Letting it out.
I wanna give in,
I wanna go out.
Been looking around
I've finally found,
The rhythm of love,
The feeling of sound.
It's making a change,

The feeling is strange.
It's coming right back.
Right back in my range.
Not worried about anything else,
I'm waking up

To the beat of my,
To the beat of my,
To the beat of my heart.

[Chorus:]
The beat of my heart,
The beat of my heart,
The beat of my heart,
It tears us apart.
The beat of my heart,
The beat of my heart,
The beat of my heart,
Now I'm back to the start.
To the beat of my,
To the beat of my,
To the beat of my heart,

I'm up from my down.
I turn it around.
I'm making it back,
I'm not gonna drown.
I'm taking a stance.
I won't miss a chance.
I want you to see
I'm not scared to dance.

The way that you feel
Could never be real.
I want you to know I finished the deal.
So I'm sayin to you
I'll always be true.
To the rhythm inside,

To the beat of my,
To the beat of my,
To the beat of my heart,

[Chorus]

Away Away,
Away Away,
Away Away,
Away Away,
Away Away,
Away Away,
To the beat of my,
To the beat of my heart,
Away Away,
Away Away,
To the beat of my,
To the beat of my heart,

The beat of my heart,
The beat of my heart,
The beat of my heart,
It tears us apart,
The beat of my heart,
The beat of my heart,
The beat of my heart,
Now I'm back to the start,

[Chorus]

Away Away,
Away Away,
To the beat of my,
To the beat of my heart,
Away Away,
Away Away,
To the beat of my,
To the beat of my heart.

Man Down

Igår var jag ju med emily, så då vart det inget bloggade i alla fall. Men då hade vi spa kväll i alla fall. Vi gjorde värdens konstiga hår sak xD Å idag var vi och shoppade typ hela dagen;) det är typ det som har hänt.

RSS 2.0