jag saknar dig ( jag hatar dig)

Nu skiner solen där ute, jag och Sanna håller på att fixa oss klara för att sedan gå ut och gå runt den lilla byn, och se om vi träffar några mäniskor. Ja men det var typ allt, jo från utom imorgon ska vi kanske fara till övik och bada!:D Sjukt Taggad!

HAHA


Need You Now

Sitter nu hemma hos sannas pappa och har nyss sett klart footloose sjukt bra film, på nåt viss på miner den om att jag måste få växa upp och alla måste sluta behandla mig som mig när jag var 10år gammal och ett lite bråk med min kompis var som att värden gick under, men jag är inte den lilla flicka längre. Visst är jag sissta barnet och jag vet att jag inte är vuxen än och inte på ett bra tag till men tills jag är vuxen så måste jag  bara få ha roligt och göra misstag för trotts allt det är i tonåren man ska göra misstag och ta med dom misstagen in i fram tiden och bli bättre på saker, för det är nu i den här ålden man ska bli kär i fel kille, va fjortis emo gangster punkare och allt annat för det är trotts allt nu lite tar sin fart och ska börja gå framåt och gör allt gallet man kan hitta på tills man får sinna egan ungar och vill skyda dom tills man äntligen fattar att man måste släppa taget, för jag förstår att det kan vara svårt och allt men ni föräldrar måste göra det för om ni inte kan vara pålitliga på oss hur ska vi lära oss att kunna vara det på er och resten av värden. Jag är sissta baraet kvar hemma själv min två brocher har flyttat och då kan jag förstå att det kan vara extra svårt att låta mig gå men jag måste få bli fri och göra min misstag och ta med dom när jag få mina barn och bara hoppas att jag klarar av det lika bra som ni har gjort med mig, men nu måste ni börja lossa upp linan på mig och börja släppa mig fri så jag kan lära mig något innan jag själv står där med mina barn.
Let me go!.

New Perspectiv

Skolan idag har väl varit som alla andra skoldagr från utom att jag anmällde mig i en bild tävling, kan berätta mer om det i ett annat inlägg. Men som sista läxon hade vi idrott och då fick vi faktist sluta ungefär en kvart tidigare. Det var faktist ganska tråkit för det var faktist ganska roligt på idrotten idag, från utom att jag inte kunde taemot en bol änns. Så det var typ det ända negativa på idrotten. Men Sanna följde med mig hem idag efter skolan, så då fixade vi oss lite och sen gick vi ut och tog lite bilder. Det var väldigt trevligt, efter det så gick vi in och värmed oss och åt middag. Så for Sanna ungefär nyss hem för att hon skulle färga hennes mammas hår. Så nu sitter jag här och myser med mitt täcke och ska snart plugga på So-prov som vi har imorgon.

Hold your head up high

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag torkar mitt hår och smörjer in mitt ansikte och ta en kopp varm chocklad och sen går och lägger mig, för nu är jag väldigt trött av mig. Ja vidare till resten av mig dag.. Det började bra men så längre dagen gick så vart det bara sämre och smäre, först var jag hungrig, trött, kände mig låg men var inte det och mitt privet liv "kärlek" är åt den sämre sidan där också. Så det gör inte precis det hela så mycket bättre. Sen efter den jobbiga dagen i skolan så var det att fara hem i en timma för att sen fara till vårdcentrelen för att ta en spruta för livmoders canser. Alla i 8an skulle ta den idag eller ja alla tjejer. Så nu är jag lite öm där också, så ja ganska många små saker som har blivit stort. Så nu ska jag göra mig klar och sen sova en lång och härlig natt.
Bild från i måndags tror jag;)

skulle jag?

Passa i rödbrunt hår? Allså brunt hår fast röd nyjans i liksom om ni fattar vad jag menar!?:) Komentera gärna och säg vad ni tycker. Eller ska jag behålla mitt bruna hår och bara färga om min utväxt?




Hitta ett par sockar

Fick ett sms av fanny för ett tag sen där det stog ring nu, så jag ringen henne och nu vissar det sig att jag ska gå ner till fanny och vara med henne ett tag, så HaRRE!

Shufflar

Här kommer två små vidiosar när jag och moa shufflar, från ikväll :D

Bilder från ikväll



nu blir det att foto

Moa är nera och duschar medans jag sitter inne på Joels rum och väntar på att hon ska bli klar, för sen ska vi dra ut och foto. Så få se mo nårga bilder hamnarhär uppe på blogge. Ja vad gör jag ja lyssnar på min ny favorit låt Hellogoodbye - Oh, It Is Love ,den är värligen under bar allså. Men men nu ska jag vara socila på sms istället med min lilla kompis;) Så ni får ha en under bar lördag kväll så länge i alla fall!♥

Det här är min under bara mammi , Moa!♥

Oh, It Is Love?

Haha ja nu har jag ätit tårta med mamma, pappa och anton ( brochan) och små firat mammas födelse dag. Snart ska jag fara till bullis och träffa moa :D KOmmer bli fett najs, har värkligen saknat henne.

LOVE NEVRE FAILS

Love never fails, allså man kunde ju hoppas att det var så men det är inte det. Inte änns på nära hål.
Men över till mig dag idag dag allså. Skit så mkt dag det vart i föra meningen. Idag har jag äntligen fått börja praoa, skit rolig faktist. Fast dock så hade jag inte så mkt att göra men det var ändå roligt, att bara få se och ta upp lite knep om naglar och lite sånt. Ps var och praoa på Nail Skin Care, allså där jag tog hål i naveln. Men över till det andra, jag började kl 10 och slutade kl 14:00 och hade lunch kl 12 i typ en timma så jobbade typ bara tre timmar. Sen var jag ute på stan och väntade på moa, och medans jag väntade på henne träffade jag anders, moa och nån anna jag inte mins namnet på:] Sorry. Ja sen har jag äntligen fått träffa moa s som jag inte har träffat på typ tre vecor så det var roligt. Men ungfär så har min dag sett ut. Men nu ska jag städa mit garderobb som ser t som ett helvete i sig.

Tränna

Har bestämt mig för att fara ut och jogga lite, så nu ska jag bara sätta upp mitt hår och leta rätt på min joggning skor och sen fara ut och jogga!

skola och mer skola

Sitter inne hos spec janne just nu och jobbar med min svenska bok redovisning. Har nyss gjort klart Mitt i 8an sjukt nöjd med det i alla fall. Det skulle vara klart typ föra vecka tror jag men nu är jag äntligen klar. Så det känns skönt nu har jag bara kanske fem saker kvar att göra på tre dagar :S Jag slutar i alla fall kl 14:00 så slutar en timme tidigare än jag egentligen skulle göra. Så det känns väldigt skönt. Längtar tills på torsdag, för då skulle jag ju praoa på Nail Skin Care där jag pircade mig, ska få se hur man gör naglar och lite sånt ska typ bli fett najs!;) Men ni får ha en under bar dag så länge i alla fall.

he`s so fluffy, I`m gonna die.


FEELING


fu

Som ni ser har jag värdens utälxt på mitt hår, och det värsta är att jag inte kan färga mitt hår tills nästa månad tack vare att jag anväde alla min pengar när jag var nere i stockholm på sport lovet. Så det är ju inte precis så jätte kul.. Men nästa månad när jag ska färga mitt hår funderar jag på att fäga det röd brunt allså brunt hår fast typ röd nyjans!? Jaja ska sluta täncka på mitt hår och få nåt gjort i stället.

mitt smink

Det här smiken anväder jag typ varje dag, eller i alla fall varje gång jag smikar mig.

i`m back bitches

Ja nu har jag bestämt att ta tag i bloggen och börja blogga igen, och lyckas den här gången också. Men det var typ det just det jag skulle skriva om när det gäller bloggandet.

Men imorgon börjar prao veckan, allså Måndag - Fredag, fast jag ska bara praoa på torsdag och fredag resten av dagarna ska jag vara på skolan och ta igen arbete som jag inte har hunnit. Så det är typ ändå bra att jag får dom tre dagarna på mig att arbeta med sånt som jag inte har hunnit göra klart och allt. Så det är typ det som händer imorgon.
Men  håller på att städa/ränsa ut mitt rum så jag kan fara på indiska och lite andra affärer och köppa kudrar och filat och göra mitt rum mer mysssit;) Än det är just nu, är typ alldeles stelt och mörkt i mitt rum just nu.. Så det kommer bli najs när jag är klar med att få mitt rum mer myssit. Men nu ska jag åter gå till att städa så ni få ha en under bar dag så länge!
bjuder på en gammal b kvala bild tagen på min dator

-_-

Har inte bloggat nånting nästan på hela sport lovet, men tänkte ta en paus och ba ha det roligt och strunta i att skriva och isället för att blogga sova;) Men ja idag är det sissta dagen på sport lovet, så nu är det dags att börja sörja och förbereda sig till skola igen nu då, och två prov som kommer snart. känns ganska dygt allså att gå till skolan nu igen men vecka 12 är det ju prao i en vecka och sen typ en vanligft vecka på skolan sen påsklov så det e ju najs, och desutom är det typ bara nåt med typ 90 dagar tills sommar lov!:D

Är hos emelie just nu, har saknat henne så sjukt mkt. Hon har just fixa mitt hår och min smikning och håller just nu på med hennes. Ikväll blir det typ dra ut och va med nårga styken och bara har roligt. Så det var typ allt för nu ett.
ps, ska typ beställa hem den här snart!:D är trotts allt typ bara tre eller två månader kvar tills jag får byta navel peringen!:D Fett taggad!

Saknar dig!♥


Haha allså min humor är ju på topp!;)

banny

ps har glömt att säga att jag ärhos fannyjust nu och ja sover här till idag. Min sissta dag tills jag far tillstockholm ikväll kl nio går vårta tåg till stockholm. Fett najs allså!;) Harre nu ska jag sova tror jag i alla fall:] ps fanny hälsar!:D

lite gamla under bart fina minnen

Bilderna är inte i ordning eller nånting, men men.

en fråga, som jag vill ha svar på men ändå inte.

Har suttit och täkt nu på hur folk ser på mig som person..?
För jag vet att många tycker och ser mig som en person som skriker mkt och är anmlt störd.
Men till er vill jag bara säga ni ser bara det ytre, dom flästa av er känner inte mig. Ni bara ser det men inte rästen av mig och min personlighet.För ni märker bara mig när jag är så, annars är jag nog som luft för er. Men en sak jag lever och jag är fri.


ett gammal inlägg som jag åter använder

Mitt namn är Hanna Maria Sandström,och jag är född 1997 allså gör det mig till fjorton, men jag fyller år den 12 december så jag är 14år.Å  jag bor i västerbotten i en lite ” by” som ligger en bitt utan för Umeå. Det händer typ ingenting i den byn… Som typ ingen visst om fanns till den där mamnen som hade suttit i en bil var hittat en bit utan för sävar . Tills nu har typ inget vetat om det här stället. Ha så tragist allså.

 

Förut hade jag värdens sämsta temprament. Men det blir bättre och bättre faktist. Jag kunde börja på dampa över allt och alla hela tiden för små saker och då fick jag värkligen damp typ. Men nu har jag faktist lungat ner mig rejält sen förut. Det är ju jävligt tur allså! Men från utom det så är jag som en vanligt tonåring som bara försöker ta sig igenom varje dags prövnig på livet. Jag går i skola, är med vänner, pluggar, spelar fotboll och älskar att shoppa!♥ Jag har två äldre bröder var namn är Jonathan och Anton.  Vi alla tre är adopterad. Fast dom två är båda från chille och jag är ifrån sydkorea. Så det är det som är skilnade. Jonathan har även än son vid namn theo och det gör mig till faster också så jag har också snart varit faster i fyra år. Till den här lilla eller stora grabben.

Jag blir lätt nervös när jag ska berätta om en uppgift vi har fått för hela klassen, och att stå där frame och alla glor på en. Då känns det bara som om alla vill att man ska miss lyckas med uppgiften. Så det hatar jag värkligen!…

Jag har diabetes, och svårt för att läsa och skriva. ” minsa inte vad det heter nu igen ^^ ”

Jag är ganske flum av mig när jag är tött eller bara som jag är normal, Jag bara är en sån person. Å det gillar jag helt och enkelt, jag skriker väldigt mycket, utan att tänka på det. Så alla bruka seja men tyst hanna. Men jag kan inte rå för att jag är den jag är allså.



Jag är inte så lång, är bara 152 eller 153. Men det är jag nöjd över i alla fall.  Men kommer nog inte växa nå mycket till. Men allså när det gäler min kropp är jag väl ändå rätt så nöjd, mer nöjd än dom flästa tonåringar är i alla fall.  Jag har inte en pärfäkt kropp, eller vänta vem har det.. Men det jag vill komma till, för det mästa så är jag nöjd med min kropp. Visst ni får tycka och tänla vad f*n ni vill om mig och mitt uteende och min kropp och för sök inte trycka ner mig bara för ni inte tycker om det visset jag gillar. Om ni ska gör det så säg det till mitt ansikte istället!

 

Jag är igentligen från sydkore, vart adopterad. Bara när jag var 4 och en halv månad. Sen dess har jag bott här i sverige, med min familj. Vet ganska mycket om min riktiga mamma, så när jag är beräd och får fara till sydkorea, har jag tänkt leta rätt på henne. För om jag inte gör det nån gång i livet så kommer jag ha ett stort hål, i mitt hjärta som att någontin alltid kommer att saknas.  Å jag är solt över att vara sydkorean, så säg vad fan ni vill. Men det är vad jag är, så stå ut med det eller dra åt helvete. För er orkar jag inte i såna fall. Å om jag får höra nåt rasistist prat eller komentarer ja då kommer jag anmäla er!

 

 

Å om ni bara läser den här bloggen för att komentera massa skit, så kan ni lägga av att läsa den här blogen på en gång!. För jag tänker fan inte ta åt mig ett skit från nån jävel, som inte vågar säga det mitt anskite.

2964902241_1_19_9fj24y1t_large

För i såna fall Fuck Off ..

 

Det var typ allt.

 


god morgon

Ja god morgon!;) Idag är det sissta dagen inan sport lovet, och då är det ändå fräcka fredag. Så jävla chill och i år är jag ändå ledare över koloa kasinot för 7an med sofia och anton. CHILL!;) men nu måste jag fixa klart mig så jag kan för en gångs skull vara i tid på skolan. Den här veckan:S

RUBRIK

Allså sorry för jag inte har bloggat så mkt, men har inte haft någon ork. Är så sjukt förvirad med allt som händer och allt känns bara som så konstigt. Så ja det är typ därför jag inte har bloggat nu på ett par dagar. Men nu på måndag kväll far jag till stockholm med mamma och då ska vi vara där och shoppa och ba ha en sån där mamma och dotter tid typ. Så ja det är typ det och att jag ska fara till skellefteå och träffa några kompisar under sport lovet., fast ska också åksa slalom som fan!;) Så ja det var typ allt i nu läget.

RSS 2.0