Glad val Borg

Glad val Borg!
Ska snart äta lunch sen blir det att duscha och fixa sig och sen börja kolla vad man ska göra ikväll och vilka man ska vara med:) men jag hoppas att ni får en jätte bra val Borg! Få uppdatera mer sen ikväll.

Varmt och skönt

Jag och Emelie har just suttit och solat ute i de varma sköna värmen. Vi gick just in och nu se vi på lite tv för Emelie ska snart fara hem. Sen blir det för mig att städa kanin buren och dammsuga mitt eget rum sen får jag se om jag kan hitta på någonting.
En gammal bild på oss två

shoppingen från igår


vad då nalle björn?


Socialt liV, vi har Emelie

Tja!
Både jag och Emelie ligger här i min säng helt ut slagna efter dagens shopping runda.
Det bästa är ju också att vi har ett väldigt socialt liv till sammas. När vi är med varandra jag ligger här med min mobil och bloggar och Emelie ligger och stirrar in i sin mobil också, och ser ut som en söt lite ekorre !:)Själv klart har vi på lite skön musik som fyller rummet ut av tystnaden. Ja få se vad vi hittar på ikväll men det lär vara nånting i alla fall. ASM!:D

Gissa vad jag fick igår!? Jo en Iphone:D
Tumblr_lt61ydgya51qf3slpo1_500_large
Fett nöjd är jag i alla fall, nu  fixa lite skol saker till mobiln. Som ska vara nåt sort hjälp medel till skolan. Så ja fett nöjd i alla fall!♥

Mobil blogg!

Hejsan !
Sitter på skolan och ba tråkar, har hål just nu. Men alla andra har läxon så jag sitter här, helt forever alone. haha nu ska jag he på nån skön musik och ba chilla!

.

I don't care if it hurts, I want to have control.
I want a perfect body, I want a perfect soul.

"Gammal bild "



Vill ha!♥


awesome

Tumblr_m2xnzm7bzw1rtxxf2o1_1280_large
Sitter hem nu efter att ha haft utväklings samtal, så nu sitter jag hemma och lyssnar på Prinsessan och Mördaren. Blir också att tvär ducha sen och sedan små städa lite och sen bara chilla. Så ser min kväll ut.

angerfist - megamix


fy vad jag är trött

Ligger i sängen och känner mig helt och hållet död i hela kroppen. Men ska försöka ta mig upp i alla fall och gå ner och duscha och sen blir det ba att äta något och sen kryppa ner i sängen. Behöver värkligen sova en lång och härlig sömn idag. Så God Natt på er!
En bild på värdens sötaste Theo♥

varför jag vart adopterad

Dom flesta som läser min bloggar är bara min vänner och släkt och ja allt som hör till familje och vänner. Men för er som inte känner mig och för er som känner mig. Nu ska ni få höra min histora om varför jag hamade på adoptions center i det här inlägget. Hade tänkt skriva några inlägg på bloggen om det och vad jag tykcer om det och allt som kan höra till det. Men idet här inlägget blir det om varför från min mammas synvinkel. Har ett brev där det står om vad som hände och lite sånt så ska bara skriva av det.


Barnets mamma var den yngsta av dom fyra syskon (en pojke & tre flickor) i Cheollanam och hennes föräldar är jordbrukare. Hennes äldre systeroch bror är redan gift. Hon går 3e året på High School och hon arbetar nu på en fabrik där man gör kläder till små barn.
Enligt mamman är barnets pappa född i Cheollanam och båda hans föräldrar lever. Hon vet inte om han har syskon. Han arbetade som busschafför.
När hon gick andra året på High School mötte hon barnets pappa i bussen som han körde. Han föreslog att de skulle träffas och de träffades några gåner och hon låg med honom, utan att tänk så mycket. Hon var en väldigt oskyldig flicka och hon tyckte inte om honom längre. När hon fick veta att hon var gravid försökte hon få tag på honom, men men hon kunde inte få tag på honom, han hade bytt telefonnummer. Hon födde barnet med hjälp av sin äldre syster och barnet genomgick en operation pågrund av en blåsa på halsen. Som det såg ut för henne hade hon inte ekonomisk eller social förmåga att ta hand om barnet ensam och gjorde plan på adoption för att barnet skulle få ett bättre liv.
Hon (Eun Jung): 17år, är 1,53 cm lång. 46kg, glad, god människa har ett fyrkantigt ansikte en hög näsa, vackra läppar & några fräklar i ansiktet.
Han (Sung Chul): 28år, är 1,75cm lång, mager, mörk hy, medelstor näsa, tjocka ögonbryn och ärsamlad och lung.


du var mitt hopp, mitt allt

du var mitt hopp, mitt allt

min dag

Hejhej!
Imorse började jag med he ut bilder på shit i love, och nu ska jag städa mitt rum och sen blir det att käkka lunch och duscha. Det är så på ett ungerfär så min dag kommer se ut.

shit i love

525479_212523232183441_161984060570692_260844_2039194691_n_large_199171173_large
Tumblr_m26b5opp2v1r55rego1_500_large
Tumblr_m2bpalputo1r55rego1_500_large
Tumblr_m2fze9d4o91r55rego1_500_large
Tumblr_m2hpj4qydt1r55rego1_500_large
Tumblr_m2c9p2vvbm1r55rego1_500_large
Tumblr_m17lp1jc9h1r55rego1_500_large
Tumblr_m0w69xsfyk1r55rego1_500_large
398173_346750365370741_179722245406888_986058_1690871981_n_large
Tumblr_m13abm0bdd1r55rego1_500_large
Tumblr_m0vtu5rxnh1r55rego1_500_large
Tumblr_m0ua0cbhor1rrwxrvo1_500_large
Tumblr_m0u9uqehuo1rrwxrvo1_500_large
Tumblr_m0u7gbezng1rrwxrvo1_500_large
Tumblr_m0u7ectr2i1rrwxrvo1_500_large
Tumblr_m0u7e1orxy1rrwxrvo1_500_large
Tumblr_lydzvqjfi11r55rego1_500_large
Tumblr_luts9nonor1r55rego1_500_large
Tumblr_lv2lcbu0nx1r55rego1_500_large
Tumblr_lv3jewwddj1r55rego1_500_large
Tumblr_lv7bf57rmk1r55rego1_500_large

Cyberbully

Sjukt bra, och lessamt. Men ändå är sånt här som händer på riktigt. Men det är en bra film så ni borde se den!

scooby doo

Är det bara jag som älskar scooby doo, dom festa ar ju sett serien och filmerna när man var lite. Men det är faktist sjukt bra egentligen. Så nu hade jag tänkt mig att sitta och se på scooby doo.

hoppas kan man alltid göra

Ska fixa mitt hår sen blir det väl attfälja med när mamma ska köra en bit med sin nya bil.

Grattis brodern min!

Känner mig ovanligt sliten från den här vecakn, otroligt nog. För vi har inte haft någon läxa allså, och på både Onsdag och Torsdag har bara varit slödagar på skolan och idag fick vi hål istället för No. Ändå har jag varit helt slut körd efter varje dag på skolan, men det har nyss varit Påsk Lov så det kan ju vara efter det. Annars är det så kallade "Tonåringen" i mig som är trött.
Men idag kom jag hem och fickade lite, sen vart det att lyssna på musik ett tag och ba villa. Efter det drog jag mig ner till duschen och duchade innan alla skulle komma hit. Allså en av mina store brocher fyller år idag, 27år allså. Så Grattis igen Jonathan, hoppas du har en bra dag! Men kvällen började med att Jonatahn, Helene och Theo kom hit och efter ett tag komm även Anton och Matilda, ja och då vart det bara att sätta sig ner någon stans och se på när Jonatahn öppnade sina presenter och efter det så satta vi oss i köket och år Middag "tacos" och till efterrätt Jonathans födelsedags tårta mumms! Dock vart jag väldigt mät och fick lite ont i magen, men nu har det gått över som är bra. Ja vad mer hände ikväll ju vi alla satte oss med Theo och såg star wars. Det var på ett ungefär vad som hände ikväll.

make a move


Hello!
Har inte blogga så mycket som jag har lovet att jag skulle göra så ska försöka bättra mig, men det är inte så rolig häller att blogga om nästa inga läser. Men jag vill inte häller sluta, så jag har ett litet delema som äldre folk säger. Men jaja ska i alla små fixa min blogga lite nu ska försöka gör mitt "dröm desig" på blogga men ja vi får ju se hur det går;) Så ni får ha en under bar kväll. Så får jag skriva mer sen om mitt i8an för det var idag. Jaja nu ska jag fixa bloggen.

det är aldrig "bara en gång"


Grattis FANNY!

Grattis fanny på din 15års dag!♥
Hoppas du har en underbar dag, och krya på dig gumman hoppas du är frisk imorgon!:)

-


coloring

Tumblr_m2iiqz2n9k1qcdjp0o1_1280_large

god morgon

God Morgon!
Jo vaknade eller vart väkt för ungefär två timmar sen va theo (min brochas son) för då ville han att jag skulle vakna och äta frukost. Så då gick jag upp efter att tag och åt frukost och sen gick jag och duschade och nu ja nu är det snart lunch och efter lunchen ska vi typ fara till Anton och matilda (min andra brocha och hans flickvän) och hälsa på och se deras lägenhet. Så blir ska bli trevligt. Det är typ det som kommer hända idag, men nu ska jag ta med smiken ner och se på ten ninja turtles med Theo för han vågar inte se det själv, lilla sötnosen allså.
En gammal bild på Theo när han var ungefär bara några månader tror jag.

påsk lov

Idag är det lördag, allså näst sissta dagen på påsk lovet, och ja det känns ju med andrar ord förjävligt drygt. För som alla vet efter något lov blir det tillbaka till skolbänken igen. Drygt! Men till det jag tänkte igen skriva om, jo så här är det ju. Att jag inte har bloggat nånting (eller nästan inte) för ja har typ haft lite fullt upp med att villa ut, va med vänner, äta påsk mat och ja ni vet ju själv vad man gör på påsklovet. Så istället för att skriva hur mycket som helst hade jag tänkte att vissa lite bilder jag har tagit isället.

Too Little Too late

Ja nu sitter jag hemma hos emelie och ba chillar och lyssna på musik. Ska ladda upp bilder som jag har tagit under påsklovet nu på söndag så då får ni se lite mer etxakt vad jaag har gjort och vilka jag har varit med.

Japp så nu är man i fjällen

Japp nu sitter jag i stugan som är gigantisk av sig :O Den är gjort för åtta personer och vi är bara tre st. Så det är ju lite anurlunda att vi har så mkt plats. Haha jag har i alla fall taggit sjukt mkt bilder idag och lär bli många fler imorgon. Så ja dom kommer upp antligen ikväll eller imorgon få se när jag orkar. Har pratat med moa och hon kanske kommer för bi få se. Ja nu ska jag åter gå till att ha tråkitg igen.

fjällen

Nu ska jag, mamma och pappa fara iväg till fjällen. Så harre bra tills jag kommer tbx. På tisdag

bitch


Stillbytar dag

Imorgon är det ju stilbytardag, och då har jag och Sanna kommit på att jag ska vara The Black Swan. Ungefär nåt åt det här hållet, ja ni får se resulatatet imrgon.

sjukt sliten

Tänkte göra ett snappt blogg inlägg igår när jag kom hem men det blev inte av för att jag hade apsolut inte nån ork eller lust. Vart helt himmla slut efter ha sprungit upp och ner för tappan i paradisbadet. Så det vart bara att typ äta ett äpple och sms lite med lite folk för att sedan sova. Så istället gör jag ett inlägg nu, om går dagen lite snapt. Det började med att jag och Sanna klev upp kl 8:00 och var uppe och tittade när tåget och allt gick ditt sen åt vi nåt snappt och sen satt vi och väntade en stund på hennes pappa för han skulle sjusa oss till tågstationen. Så tåg resan tog ungefär 20min, så när vi kom fram var jag och Sanna helt döda typ för vi hade typ inte sovit nånting den natten. Så när vi äntligen börja bada så vart vi mer pigga, och ja det slutade med ungefär att vi bade med nårga fransk män ett tag. Sen var vi tvungen att kliva upp och göra oss klara för att seda halv springa till tåget. Så då for vi tillnaka till Nordmaling där vi vart hämtade av Sannas Mamma och Stefan. Påväg hem så stande vi för att köppa korv åt mig och Sanna. Så så jag kom jag hem och typ gick och la mig.
Ny tagen bild " Ganska sliten tjej"

Idag var typ som vilken måndag som helst, från utom att jag var dubelt så sliten och trött, och sen så stande jag kvar på skola för att hålla på med en bild, för jag är med i en bild tävling. Ja som jag har sakt ska jag berätta mer om den tävningen nån annan gång. Men nu tänker jag ta en snabb duscha och sen typ sova måste sova är så sjukt trött känner jag..

övik/bada

Idag blir det att fara till övik och bada på paradisbadet. För sedan efter det blir det att fara hem till Umeå igen.Så då är våran lilla resa öve:( Ja vad finns det mer att säga från utom ni får ha en underbardag.

RSS 2.0