Taylor Swift - Safe & Sound

Dagens låt!

mr`s cool

Okej, kommer inte nog blogga så mycket imorgon,fredag eller lördag men förhoppnings viss på söndag.
Har fullt upp allså, För Imorgon ska vi tjejer försdag ha en vanlig skoldag sen fara in till stan och köra lazerdom sen fara tillbaka till skolan och grilla och ha det mysigt, å ba se film och chilla och så klart ska vi såva över på skolan också så på fredag morgon kommer vi få vakna upp och städa i hopp våra saker fixa oss och sen ha en vanlig dag, för efter skolan ska jg följa med mig hem för sedan ska vi ner och mötta eve och clara för att käkka pizza och ha en tjej kväll och så ska vi sova över hos eve då. På lördag ska jag och mamma fara in till stan för att shoppa så sjukt mycket saker. Som jag behöver under sommarlovet, och till sommar avslutingen. För är tvungen att köppa en ny avslutings kläning igen för den jag senast beställa fanns tydligen inte så nu på lördag blir det att leta nå jävulust efter en kläning. Å sisst men inte minst söndag så ska jag göra hem-prov på no:n och också plugga till matte provet och städa mitt rum. Så kommer typ inte sova så mycket nu under helgen, men kommer ha skit roligt i alla fall. Så få se om jag kanske hinner kasta in ett snabbt inlägg nån dag. Isåna fall kommer det nog vara från min mobil.  KOmmer ha men min kamra så kommer nog lägga upp lite bilder på söndag eller måndag.
En drygt måndag gammal bil som jag tog med mobilen.
Som jag glömde att jag hade, så varsegod se på den fina solnedgången;)

kärlek är till en viss del, den underbaraste känslan som finns.

Men olycklig kärlek är en av dom fruktan sväraste känslorna som finns.

fy nu måste det bli lite mer somma här på bloggen

Känns som att hela min blogg är vitt, svart och helt dyster av sig. Har tänkt ta lite ny kort och göra bloggen lite mer färg glad av sig. Så blir väl det och so:n jag får jobba med ikväll. Kommer inte göra klar designen ikväll men kommer i alla fall bli en bra början.

En film man kan älska

Rekomenderar den här filmen så sjukt mycket. Såg den med emelie för typ en veckan sen och den var så underbar. Jag satt och grät typ lite mindre än halv filmen. En sjukt fin kärleks historia med ett väldigt fint slut.

kärlek är ett spel

känslan att nån drar ut ditt hjärta och sen blockar ihop bitarna och försöker sätta tillbaka alla bittar på sin plats igen.
Du vet inte svar på nånting, du kan inte ge mig svar på nånting. Det du kan säga är "gillar dig"
Men det räker inte bara, du måste kunna vissa det också
La-verdad-duele_large

summer

Nu ska jag fixa mitt hår och sedan gå ut och sola och kanske gå ner och kolla lite snabt på sävar marknaden.
Efter lunchen blir det att sätta sig i bilen och fara till Åmsele och hälsa på jonathan, helene och theo. För ja det var theos födelse dag i tisdags, så då ska vi fira han i efterskot nu.
Ja så ser min dag ut, hur ser eran ut?

kommentar

KommentarTid
men k bry om smink hitt och ditt:
lär dig stava dyslexi-thai-fitta
Svar: ja om du vet att jag har dyslexi och ändå sitter och klagar på hur jag stavra. Då fattar jag inte varför du sitter och läser min blogg om du hatar att jag stavar fel. Ps är inte från thailand. Så sitte in och klaga på saker jag inte kan ändra på.

från igår "grillkväll"


-

Hade en sjukt bra kväll igår, med jennifer, jessica, kalle & patrik. Började med att vi hade en läxon på morgoren sen hål sen resten av dagen "10:00 till 13:00" kulturdagen sen for jag jennifer & jessica till stan och gick runt där och liteade efter lite saker, efter det tog vi en buss tillbaka till hem och gick in på ica och köppte pizza och lite godsaker. För att ha till kvällen, vart hem och färga jennifer hår och äta middag efter det vart det att fixa om sig och vänta på att kalle skulle komma. När kalle kom så drog vi ner till kyrkan och väntade på patrik, när han kom gick vi till ån för att hade tänk att grilla men där var det fyllt med myrer så då gick till grusgroppen och var där och grillade ett tag och ba drog en chill, efter ett tag tröttnade vi och drog hem till kalle. Då vart det massa skit med att jag och jennifer först inte fick sova där för mina föräldrar, men sen fick vi det i alla fall. Så det slutade med att vi såg en bitt av en skräkfilm och sen gick vi alla och la oss. Jag vaknade vid halv 11 eller 11 och då satt jennifer vaken så då råkade vi väcka upp alla. Ja då låg vi alla och drog lite sen gick vi upp och åt frukost och gick ut i sloen ett tag och ba drog en chill. Ja men nu sitter vi alla hemma hos sig och vet ej vad dom gör men jaja. Ska dra och köpa en prisent åt theo nu harre!
" he upp bilder ikväll"

Mot Luleå

Sitter på bussen nu, med hela klassen plus två lärare och en förälder. Nu blir det att sitta och prata och ha roligt med jessica och Jennifer och bara fördriva tiden tills vi är framme i Piteå och hoppa av där och bada med hela klasse. På Piteå havsband . Fett taggad allså, men nu ska jag vara social med Jennifer och Jessica istället.

kulturnatta

Tagga ikväll!
Ikväll äre ju k-natta, har typ längtat efter det ända sen jul afton. Så nu e man typ jätte glad, inte nog med att jag ska gå med emelie, ralle, samuel, thomas och antagligen fler. Så hela kvällen kommer bli ASM! Men nu ska jag och emelie gå ut och hoppa lite stutsmatta som jag typ inte har gjort på typ tusen år så känns väligidt roligt det också.

Hejsan hoppsan!!<3

Hihi jaa, nu fick ja ta över Hannas blogg för en liten stund ^^
Längtar redan till k-natta men pojken ska tyvärr va borta :( Men då får ja va me UNDERBARA Hanna ist!!! Yeeey ^^ Så de lär väl bli asm iaf :3
Tjaa va gör vi annars? Vi ha nyss ätit tacos och BLÅBÄRSPAJ!!! Åhhh ja dregglar typ över blåbärsapjen :3 Men snart ska ja väl måsta fara hem och lämna henne :(<3 Men men pusshej allihopa/ Moa <3

-


Om och om igen, men nu är det rätt

Den första kläningen jag bestälde från Nelly var för liten och lite genomskinlig så nu har jag beställt en ny kläning så nu får vi hoppas att den passar och inte är genomskinlig. Den är också från nelly, men den lär komma om 2 till sex dagar. Längtar tillss jag får den så jag kan prova den och kolla om den passar.

rosa


smink hitt och ditt

Två bilder på mig och det ända sminket jag bär på dem bilderna är det jag har målat mina ögonbryn med, så så här ser jag ut på min hy. Jag har visst jätte mörka ringar under ögonen och jag har visst finnar eller sånt som håller på bli finne. Så nej jag har visst finnar. Dom flesta tonåringar har finnar eller haft, det hör bara till tonåren. Vet det suger värkligen men sånt är livet.
Men ända sen jag slutade med fondation har jag börja få mindre finnar, så ni kan ju prova att dra ner med smik om ni använder mycket smink. Det är ett tips i alla fall och så kan ni hitta en bra make up remover och finnborttagningsmedel. Det hjäler ju också.

Sommar avsluting kläningen på G

Har just beslällt hem den här till sommar avslutingen.
Från Nelly bara för 499 kr, så ja  nu bli det bara att vänta ungefär fyra till sexdagar. Så får jag den, längtar så sjukt mycket så jag kan prova den och kolla så att den passar.

Alcatraz

Nu blir att sett sig fram för datorn i några timmar och se hela sesong Alcatraz säger bara så här så sjukt bra teveserie. Om ni inte ha sett den så ladda ner den och börja se den!

Skola suger

Sitter i nån soffa i skolan med Dani och ba chillar, snar är det dags för tjej grupp.med klassens tjejer. Hehe tagga fika!

fanny kommer du ihåg?

Du"fanny" och jag.

Städar och fixar det lite fint

Hejhej!
Nu ligger jag i sängen och känner mig ganska pigg och vaken. Har ätit frukost och pluggat lite so nyss, så nu blir det att hitta dagens outfit och snab städa mitt rum och sedan följa med mamma och handla. För ikväll kommer familjen sjöström hitt och ska äta middag. Det är min så det är min dag på ett ungefär. Får blogga mer sen hade tänkt att göra ett till inlägg om min bakgrund och om Sydkorea och hela den biten lite mer helt och hållet om det.Så det lär komma upp nå. Gång i dag i alla fall. Nu ska jag fixa klart mig.

RSS 2.0